Tipy proti chronické únavě

Tipy proti chroniké únavě

Vyčistěte střeva a játra – posilte hormonální rovnováhu

Jaké jsou příčiny chronické únavy?
Máte pocit nedostatku energie? Být neustále unavený? Obecná únava znamená být stále unavený a ospalý. Únava je v lidském životě běžná. Problém nastává, pokud z nevysvětlitelných důvodů nepřejde ani po šesti měsících. Chronická únava je varovným signálem, že s tělem není něco v pořádku. 

K únavě obvykle dochází, když tělu věnujeme větší fyzickou zátěž nebo jej vystavujeme psychické zátěži. Chronický únavový syndrom způsobuje nepříjemné zdravotní problémy, jako jsou bolesti svalů a kloubů, horečka, nevolnost nebo hubnutí.
 

Cítíte se po obědě ospalí? Cítíte se po jídle unavení?

Co mají společného dehydratace a únava? Za vznik chronické únavy může například špatná strava s nízkým příjmem vody. Tělu mohou dlouhodobě chybět důležité vitamíny a minerály, zejména vitamíny C, A, E a B, vápník, zinek, železo a hořčík. Také kaloričtější nebo méně pestrá strava nepříznivě ovlivňuje pohodu.
 
Nevyvážená a nezdravá strava zanáší tělo toxiny a plísněmi. Nejvíce trpí střeva a játra. S očistou pomohou různé bylinné kúry, které podporují jejich likvidaci. Zeolitový buněčný detox také odstraní toxiny z těla. Vyřaďte nebo alespoň omezte z jídelníčku všechny konzervované a zpracované potraviny. 

Během menstruace tělo ztrácí železo.
Jednou z příčin dlouhodobé únavy u žen může být i menstruace. Během ní tělo ženy ztrácí železo, které se odplavuje spolu s krví. Pokud jej nedostáváme zpět do těla, jsme unavení a nakonec si můžeme způsobit anémii.

Dostatečný spánek je základ. 
A umění šetřit energií. Mysl nám energii odebírá. Tím, že zaměstnáváme mozek věcmi, které už nemusíme řešit, spotřebováváme obrovské množství energie." Svým pohybem spalujete hormony a všechny přebytečné výpary, které ve vás vznikají stresem. Jedním ze způsobů detoxikace je odstranění toxinů z pocení. Některé toxiny se také vylučují kůží – proto se doporučuje cvičit každý den až do lehkého zpocení. Stačí 30 minut denně.


Pravidelná detoxikační kúra je velkou úlevou pro organismus, protože toxiny jsou všude kolem nás. Ve vzduchu, v potravinách, ve vodě, v domácnosti i v oblečení. Organismus dokáže řadu toxinů vyloučit sám, ale ne všechny. Zbývající znečišťující látky se ukládají a mohou vést k poškození buněk, chronickým onemocněním a dokonce i rakovině.Když detoxikujete celé tělo dostaví se výsledky: Dobijete si energii a získáte zpět své ostré myšlení a paměť. Pocítíte lepší náladu a obnovíte si svou zářící a zdravou pokožku. Získáte zpět své zdravé trávení a rozloučíte se s bolestmi. 

Dr Rahm velmi sofistikovanými způsoby extrahovala ze zeolitu činnou složku - kyselinu orto-křemičitou, která je doplněna o vitamín C a stopové prvky k hladkému a bezpečnému průběhu detoxikace. Zeolit je přírodní krystalický vulkanický materiál (klinoptilolit - krystalický hydratovaný alumosilikát alkalických kovů a kovů alkalických zemin Ca, K, Na, Mg) se strukturou včelího plástu. S Clean Slate získáte efektivní přípravek, který snadno začleníte do svého každodenního života, aby detoxikovaly a postupně odbourávaly časované bomby ve vašem těle způsobující chrnikcou únavu Více o Clean slate přečtěte zde.

Lékařské vyloučení odpovědnosti

Poskytnuté informace slouží pouze pro vzdělávací účely a nejsou určeny jako lékařská rada ani náhrada za lékařskou radu lékaře nebo jiného kvalifikovaného zdravotnického personálu. Tyto informace nelze použít pro vlastní diagnostiku. Vždy se prosím poraďte se svým lékařem, který vám poskytne lékařskou pomoc nebo informace o diagnóze a léčbě.Prohlášení nebyla hodnocena Food and Drug Administration (FDA). Namísto zaměření na příznaky se Perfetti zaměřuje na základní příčinu s přirozenou pohodou.

 Tyto produkty nejsou určeny k diagnostice, léčbě, léčení nebo prevenci jakékoli nemoci. Informace poskytované touto webovou stránkou nebo touto společností nenahrazují individuální lékařskou pomoc.

Komentáře

Oblíbené příspěvky