Víte proč vám šedivějí nebo padají vlasy a jak to zastavit?

 

Víte proč vám šedivějí nebo padají vlasy a jak to zastavit? 


Příčinou mohou být na toxiny

Pozor na barvení vlasů, barvy obsahují řadu toxinů. Než začneme s barvením, je potřeba si ujasnit, co od tohoto očekáváme. A také být opatrní. I když se jedná o barvení přírodní látkou, která vlasy nepoškodí, ale naopak je oživuje, jistá rizika tu jsou. Největší pozor si dejte na chemické barvy. Obsahují totiž řadu toxinů. 

Proč při detoxikaci vypadávají vlasy?

Protože ve vlasech je nejvíce toxinů a tělo se jich snaží zbavit. Toxiny jsou ve vlasech.Pokožka hlavy, zejména temeno hlavy, je místem, kde se v těle usazuje nejvíce toxinů. Proč je to tak? Jednoduše proto, že pokožka hlavy nemá svaly a nedopřáváme ji příliš stimulaci. 

Přispívá také k předčasnému vypadávání vlasů, oslabení, křehnutí, ztrátě přirozeného objemu, ucpávání vlasových folikulů zoxidovaným mazem nebo praskání krevních kapilár a cév. I předčasné šedivění je známkou zvýšené tělesné toxicity. Přestaňte si vlasy na čas barvit.

Za normálních okolností imunitní systém, ledviny a játra spolupracují na vylučování toxinů z těla. Je však možné, že hladina toxinů v těle překračuje jeho schopnost je vyloučit. Pak se toxiny hromadí.
Možná o tom roky nemáme ani tušení, nicméně jednoho dne mohou nahromaděné toxiny onemocnět nebo jinak negativně působit. Proto je vhodné snažit se vyhýbat působení toxinů.

Pravidelná detoxikační kúra je velkou úlevou pro organismus, protože toxiny jsou všude kolem nás. Ve vzduchu, v potravinách, ve vodě, v domácnosti i v oblečení. Organismus dokáže řadu toxinů vyloučit sám, ale ne všechny. 

Zbývající znečišťující látky se ukládají a mohou vést k poškození buněk, chronickým onemocněním a dokonce i rakovině.Když detoxikujete celé tělo dostaví se výsledky: Dobijete si energii a získáte zpět své ostré myšlení a paměť. Pocítíte lepší náladu a obnovíte si svou zářící a zdravou pokožku. Získáte zpět své zdravé trávení a rozloučíte se s bolestmi.

Pomoc si můžeme přírodním detoxem na bázi Zeolitu.Příkladem může být Clean slate od fimry Root.Dr Rahm velmi sofistikovanými způsoby extrahovala ze zeolitu činnou složku - kyselinu orto-křemičitou, která je doplněna o vitamín C a stopové prvky k hladkému a bezpečnému průběhu detoxikace. 

Zeolit je přírodní krystalický vulkanický materiál (klinoptilolit - krystalický hydratovaný alumosilikát alkalických kovů a kovů alkalických zemin Ca, K, Na, Mg) se strukturou včelího plástu. Například Košice používají zeolit při filtraci pitné vody v centrální vodárně a zeolit se používá v tradiční čínské medicíně déle než 800 let.





toxiny v barvách na vlasy a jejich detoxikace

Lékařské vyloučení odpovědnosti

Poskytnuté informace slouží pouze pro vzdělávací účely a nejsou určeny jako lékařská rada ani náhrada za lékařskou radu lékaře nebo jiného kvalifikovaného zdravotnického personálu. Tyto informace nelze použít pro vlastní diagnostiku. Vždy se prosím poraďte se svým lékařem, který vám poskytne lékařskou pomoc nebo informace o diagnóze a léčbě.Prohlášení nebyla hodnocena Food and Drug Administration (FDA). Namísto zaměření na příznaky se Perfetti zaměřuje na základní příčinu s přirozenou pohodou.

 Tyto produkty nejsou určeny k diagnostice, léčbě, léčení nebo prevenci jakékoli nemoci. Informace poskytované touto webovou stránkou nebo touto společností nenahrazují individuální lékařskou pomoc.

Komentáře

Oblíbené příspěvky