Jak se zbavit pigmentových skvrn

 

Jak se zbavit pigmentových skvrn 

V tomto článku se chceme podělit o zkušenosti jedné z našich klientek, která nemohla dlouhodobě najít řešení jak odstranit pigmentové skvrny na bříšku své dcery. Po návštěvách několik kožních doktorů, užívání různých mastí a dokonce i laseru byla maminka ochotná udělat cokoli.


Doporučili jsme užívání Clean Slate přímo na pigmentové skvrny do pupíku a okolo bříška 3x denně. Také jsme doporučili, aby dcera užívala kapky vnitřně a to dvakrát denně ve sníženém množství 5 kapek.



odtsranění pigmentu
1 měsíc


Po měsíci již byly vidět první změny. Pigmentace se více neroztahovala a pupík se začal vysušovat. Nutno podotknout že pigmentace se začala roztahovat po celém bříšku a v pupíku se tvořily malé bradavičky.


Ve druhém měsíci se plošná pigmentace začala ztrácet a v pupiku byly zřejmá suchá místa tzv. stroupky. Ve třetím měsíci se tyto stroupky začaly odlupovat. Nyná je dcera ve 4 měsíci, bčíško je čisté, bradavičky se ztratily, nicméně detox jsme i nadále doporučily.


léčba pigmentace odstranění
2 měsíc

Ze studií Root vyplívá, že Clean slate dokáže uzdravit veškeré kožní problémy, především pigmenty, akné, alergické projevy. Hojí řezné rány, štípnutí, alergické projevy a urychluje hojení. Clena slate je také skvělý pomocník na vrásky. Kdyý se užívá vnitřeně tak tělo celkově omlazuje a plet'se stává pevnější.




jak se zbavit pigmentace
3 měsíc



Komentáře

Oblíbené příspěvky