Jak se zbavit zánětů a virů?

 

Zbavte se chronických zánětů, virů a bolesti

7 KROKŮ KE SNÍŽENÍ ZÁNĚTŮ V TĚLE


1.

Středomořská dieta


Jak si můžete pomoci rychle, je začít s úpravou jídelníčku. Nejezte potraviny, které způsobují záněty (cukr, průmyslově zpracované sacharidy, maso a mléčné výrobky a konzervované produkty)! Váš jídelníček by měl pravidelně obsahovat protizánětlivé potraviny, jako je čerstvé ovoce a zelenina a všechny potraviny bohaté na antioxidanty. Nezapomínejte na pití čisté filtrované vody, zdravé tuky a dostatečný příjem rostlinných bílkovin.


2.

Cvičení


Cvičení a fyzická aktivita jsou dobré pro regulaci hormonů, zmírnění zánětlivých procesů v těle i celkovou pohodu. Každý den je nutné se alespoň 30 minut hýbat (chůze, jóga, strečink, lehká jízda na kole) a 3x týdně bychom měli být intenzivněji fyzicky aktivní.




3.

Dopřejte si regenerační spánek


Spánek je jedním z nejdůležitějších věcí pro naše přežití a celkovou pohodu. Při spaní se hladina kortizolu (stresového hormonu) snižuje, regulují se všechny hormonální procesy a tělo se zotavuje – což znamená, že se zklidňují i zánětlivé stavy. Nejlepší je spát od 20:00 do 6:00, ale samozřejmě nejsme všichni stejní. Alespoň se snažte usnout před půlnocí, pokud to jen jde, a dopřejte si regenerační, alespoň 7 hodin dlouhý spánek.Nutno podotknout, že poslední jídlo by se mělo jíst 4 hodiny před spaním a ne po 18:00 kdy se tělo v tuto dobu nejvíc čistí.


jak se zbavit viru ,znáětů a bolesti

4.

Jezte potraviny, které obsahují zdraví prospěšné bakterie


Fermentace a kvašení potravin jsou způsoby, jak uchovat letní plody na delší dobu a zároveň je obohatit. Fermentované potraviny jako kysané zelí, tuřín, vodní kefír, kombucha, kimchi a další jsou velice zdraví prospěšné. Upozornění: kupujte domácí, ekologické výrobky, jinak se o obsah prospěšných bakterií ochudíte.


5.

Koření


Koření a čerstvé bylinky nejen dobře chutnají, jsou také vynikajícím zdrojem antioxidantů a živin. Osm nejúčinnějších koření, které pomáhá zklidnit zánětlivé procesy v těle, je: oregano, zázvor, skořice, kajenský pepř, šalvěj, hřebíček,rozmarýn a kurkuma.


6.

Detox

Objevte sílu Zeolitu. S kapkami na buněčné úrovni se zbavíte nejen zánětů, ale i virů. Dají se používat venkovně i vnitřně což oceníte v případě bradavic, odřenin, ekzémů a dalších kožních problémech.Obsahují lečivé složky jako vitamín C a siliku takže užívání je naprosto bezpečné. Více si můžete přečíst zde.


7.

Laserové hodinky nebo biostimulační panely

V pořípadě akutních problémů doporučujeme léčení světlem. Objevte biostimulaci a účinky slabách laserových paprsků. Více se o nich dočtete zde.


Komentáře

Oblíbené příspěvky