Jak zhubnout pomocí celostní nebo alternativní medicíny ?

 Jak může celostní nebo alternativní medicína pomoci zhubnout a podpořit zdraví

Věřte tomu nebo ne, ale studie ukazují, že vaše tělo k vám skrze nemoc promlouvá. V moderní medicíně lékaři léčí pouze fyzicky, tělo a mysl jsou pro ně dva oddělené světy. Ale když se podíváte do zrcadla, vidíte jedno celé tělo. Proč by mezi jeho dílčími částmi měla být hranice?


Alternativní medicína vnímá tělo jako celek, kde vše souvisí se vším. Alternativní medicína se dívá na tělo holisticky a věří, že vše souvisí se vším. Vaše emoce a mysl jsou motory, které řídí celý váš život. Proč by neměli řídit i vaše zdraví? V knihách o příčinách duchovních nemocí se dozvíte, jak stav vašeho těla odráží stav vaší mysli.


Zaměříte se na psychosomatický původ nemocí a najdete odpovědi na následující otázky:

Proč vaše tělo dělá to, co vám dělá?

Co vám chce vaše tělo svým chováním sdělit?

Jaké psychické problémy jsou spouštěčem vašich nemocí?

Jak můžete pracovat se svou psychikou, aby bylo vaše tělo zdravější?


I když se alternativní a moderní medicína liší, neznamená to, že se vzájemně vylučují. Dobrý nápad může být vzít si něco z obou světů – to, o čem věříte, že je pro vás v konkrétní situaci správné.

Pokud chcete své tělo zbavit přebytečného tuku, začněte tím, proč ho začalo ukládat.

Tuk symbolizuje potřebu těla chránit se před nežádoucími vlivy, vnějším světem, lidmi, těžkými životními situacemi a konflikty. Může také poukazovat na lidskou prázdnotu, nenaplněný život, touhu po dotecích, lásce a něze. Příčina obezity není na talíři, ale v hlavě.

Léčba obezity nespočívá v dietě. Bez změny myšlení by to fungovalo jen krátkodobě nebo by vás to stálo hodně úsilí – dieta totiž skutečnou příčinu obezity neodstraní. Není to na talíři, ale v hlavě.

 Pokud chcete vyléčit své tělo, musíte nejprve vyléčit svou mysl. Jakmile toho dosáhnete, budete připraveni provést další změny – třeba změnu životního stylu, což bude tentokrát mnohem snazší. Na celý život máte jen jedno tělo.


Abyste své tělo udrželi ve skvělé kondici, zaměřte se na původ svých neduhů, ne na následky. Doporučuji nesledovat zprávy a naopak vědomě vytvářet pozitivní energetické vibrace, které léčí nás, naše těla i naše okolí. Otroci naší planety si to dobře uvědomují, a proto se snaží televizní vysílání naplňovat zprávami výhradně negativního charakteru. Zapojují tedy obyvatele Země do procesu šíření negativní energie po celé planetě, což je jejich hlavním cílem. Částice takové energie, která vstoupí do lidské aury, začne žít vlastním životem.


Jak zhubnout celostní medicínou
V závislosti na úrovni vědomí lidí, kteří ji přijali, se buď rychle rozpustí, je neutralizován vysokými vibracemi lidí, nebo naroste do neuvěřitelných rozměrů, pokud se dostane do pole člověka s nízkými vibracemi, který ji začne nekonečně živit s negativními emocemi. Pokud vědomý člověk ze svého energetického prostoru okamžitě vypudí negativní energii, pak se to doslova odrazí od ochranného obalu jeho jemnohmotného těla, aniž by mu to způsobilo nějakou újmu. Pokud to člověk vpustí dovnitř a pak tyto informace „žije“, znovu a znovu o nich diskutuje s ostatními, pak to začne destruktivně ovlivňovat nejprve jeho jemnohmotné tělo a poté tělo fyzické.


Trpí přitom především jeho již nemocí postižené orgány, pro které jsou takové energetické útoky katalyzátorem vstupu do krizového stadia nemoci.A nyní je na Zemi období, kdy se na vás ze všech stran doslova valí negativní informace. Tyto informace provokují lidi k silným emisím negativní energie, které ničí jejich zdraví. Proto, moji drazí, buďte velmi selektivní ohledně jakýchkoli informací. Vyberte si takové zdroje, které pozitivně ovlivní vaši Duši, vzbuzují naprostou důvěru a především nenesou strach a negativitu. Nejenže snižují vaše vibrace, ale také ničí vaše fyzická těla.









*Tato prohlášení nebyla hodnocena Food and Drug Administration. Produkty nejsou určeny k diagnostice, léčbě, léčení nebo prevenci

Komentáře

Oblíbené příspěvky