Je dobrá infuzní vitamínová terapie- vitaminC a glutathione?

Je dobrá infuzní vitamínová terapie- vitamin C a glutathione? 

Kombinace dvou silných antioxidantů vitamínu C a Glutathionu, podaných infuzní formou, je ideální ke zvýšení obranyschopnosti organismu. Aplikuje se jako prevence nachlazení, chřipky a k posílení vlastní imunity, ale také k vybělení a vypnutí pleti.

Co je Gluthation?

Glutathion je peptid, který se nachází ve všech buňkách těla, včetně imunitních buněk. Je identifikován jako hlavní antioxidant pro svou neuvěřitelnou schopnost podporovat zdraví pokožky, tělesné funkce, celkovou náladu a pohodu a odstraňovat těžké kovy, toxiny a volné radikály. Obsahuje tři esenciální aminokyseliny (cystein, glutamát a glycin).

Víte, jak Gluthathion pomáhá při detoxikaci těžkých kovů?

Podívejte se, jak glutathion podporuje detox těžkých kovů. Glutathion je spolu s melatoninem nejsilnějším antioxidantem v našem těle.

FAKTA:

Glutathion je vysoce koncentrovaný v játrech.

Kurkuma může zvýšit hladinu glutationu

Resveratrol indukuje modulaci glutathionu

Semena černého kmínu modulují glutatione

Aloe vera obsahuje glutation peroxidázu

 


Hlavní výhody Glutathionu

Glutathion detoxikuje plísně a těžké kovy

Detoxikuje Mykotoxiny a těžké kovy

Glutathion se váže na kovy a může je přesunout z vašeho těla, ale nedělá to sám

Zabraňuje a odvrací účinky volných radikálů.

Zvyšuje buněčnou energii.

Posiluje imunitní systém.

Chrání DNA před poškozením.

Pomáhá zlepšit krevní oběh

Podporuje revitalizaci a regeneraci buněk.

Zpomaluje proces stárnutí.

Pomáhá při cukrovce, zlepšuje její stav a chrání tělesné orgány před poškozením cukrovkou.

Snižuje záněty v těle.

Pomáhá detoxikovat játra (pomáhá předcházet cirhóze).

Podporuje ledviny a chrání je před nemocemi.

Glutathion se používá u pacientů s rakovinou ke snížení toxicity protinádorových terapií.

Může být přínosem pro pacienty s Parkinsonovou a Alzheimerovou chorobou, pro lidi se srdečními či autoimunitními onemocněními, ale také pro lidi s depresemi či astmatem.

Výhody Glutathionu a vitamínu C IV Drip:

Zlepšuje imunitní funkce a pomáhá při prevenci nemocí

Rozjasnění pleti odstraněním hyperpigmentace a inhibicí produkce melaninu v buňkách

Snížení zánětu

Pomáhá svému tělu odbourávat a odstraňovat tuk

Chrání vaše tělo před vznikem lékové rezistence

Zvyšování energii a duševní jasnosti

Poskytování výhod proti stárnutí

Zlepšení kvality spánku a snížení stresu způsobeného spánkovou apnoe

Detoxikace a zvládání oxidačního stresu

Jak Glutathion působí na kůži?

Glutathion obsahuje hodně aminokyselin. Nejlepší na tomto antioxidantu je, že je zcela bezpečný a neobsahuje žádné volné radikály ani toxiny, které by mohly poškodit vaši pokožku. Pomáhá při čištění pleti, odstranění nečistot a dosažení jasnější pleti. V důsledku toho můžete očekávat snížení úrovně hyperpigmentace. Glutathion navíc chrání pokožku před toxiny, zabraňuje vzniku tmavých skvrn a akné a odstraňuje nečistoty, což má za následek jasnější a zářící pleť.

Zdravotní přínosy aminokyselin

Aminokyseliny toho pro vás dělají hodně, ale zde je 10 nejdůležitějších funkcí:

Zásobování tělu energií. Zejména isoleucin a valin jsou dobrými zdroji energie, které tělu dodávají energii.

Posilování muskuloskeletálního systému. Isoleucin a valin pomáhají se zdravou funkcí svalů, zatímco leucin působí na opravu svalů. Lysin podporuje vstřebávání vápníku potřebného pro růst kostí. Tyto aminokyseliny jsou dobré pro zdravé, zpevněné svaly a silné kosti. Isoleucin a valin jsou běžné složky v cvičebních doplňcích, protože se zaměřují na svaly a zvyšují energii.

Regulace trávení. Vaše tělo produkuje histamin, který pomáhá vašemu trávicímu systému správně fungovat. K tvorbě histaminu potřebujete histidin.

Vynucování zdravých cyklů spánku/bdění. Nevyrovnané spánkové návyky způsobené problémy, jako je nespavost, spánková apnoe a stres, si mohou vybrat daň na vašem celkovém zdraví. Histidin a tryptofan vám pomáhají udržovat normální cirkadiánní rytmy pro dobrý noční spánek.

Podpora imunitního systému. Chcete se vyhnout nachlazení a chřipce? Histidin, lysin a threonin pomáhají posílit imunitu, takže vaše tělo může lépe bojovat s viry.

Produkce neurotransmiterů. Tyto chemikálie jsou způsobem, jakým nervový systém komunikuje s tělem, regulují vše od chuti k jídlu po náladu. Fenylalanin produkuje nejen některé neurotransmitery, ale i jiné typy aminokyselin.

Stimuluje růst zdravé kůže, nehtů a vlasů. Kolagen a elastin udržují vaši pleť hebkou a pružnou. Tyto dva proteiny také podporují růst vlasů a nehtů. Lysin pomáhá při produkci kolagenu, zatímco threonin pomáhá vytvářet kolagen a elastin.

Produkce hormonů. Aminokyseliny, jako je lysin, jsou užitečné pro udržení zdravých hladin hormonů. Příklady aminokyselinových hormonů zahrnují epinefrin a norepinefrin, které dohlížejí na stresovou reakci těla, a tyroxin, který hraje roli v metabolismu.

Udržování zdravé hmotnosti. Methionin řídí náš metabolismus a může také pomoci s detoxikací, zatímco threonin je klíčový pro metabolismus tuků.

Vyrovnávání nálad. Tryptofan nastartuje produkci serotoninu, hormonu, který je nezbytný pro pocit štěstí a dobré nálady.

 

Jak často je vitamínová terapie vhodná?

Glutathion IV infuzi lze podávat jednou nebo dvakrát týdně pro maximální rozjasnění a zesvětlení pleti, jak doporučují naši specialisté.


Lékařské vyloučení odpovědnosti

Pokud užíváte léky nebo máte zdravotní potíže, poraďte se s lékařem. Poskytnuté informace slouží pouze pro vzdělávací účely a nejsou určeny jako lékařská rada ani náhrada za lékařskou radu lékaře nebo jiného kvalifikovaného zdravotnického personálu. Tyto informace nelze použít pro vlastní diagnostiku. Vždy se prosím poraďte se svým lékařem, který vám poskytne lékařskou pomoc nebo informace o diagnóze a léčbě

Prohlášení nebyla hodnocena Food and Drug Administration (FDA). Tyto produkty nejsou určeny k diagnostice, léčbě, léčbě nebo prevenci jakékoli nemoci. Namísto zaměření na příznaky se Perfetti zaměřuje na základní příčinu s přirozenou pohodou.

Komentáře

Oblíbené příspěvky