Laserem proti zánětu

Laserem proti zánětu, bolesti, virům a nemocem

Laserové hodinky jsou velmi dobrým příkladem integrativní medicíny. Bioelektromagnetická účinnost laseru 一 zabraňuje shromažďování krve a snižuje krevní tuk.

laser proti zánětu laserové hodinky
K jakým změnám dochází díky laserovým hodinkám?

Dochází ke změnám hemorrhologie, zvýšené schopnosti přenosu kyslíku v erytrocytech, zlepšení krevního oběhu, normalizovanému krevnímu tlaku, hladinám krevního tuku a cukru a viskozitě krve. Cévy získávají revitalizační schopnosti.


Laser pomůže proti zánětu ale také při následujících problémech: 

ateloskleróza - diabetes / diabetes - cholesterol - čištění krve - ischemická choroba - kardiovaskulární onemocnění - vysoký krevní tlak (hypertenze) - nízký krevní tlak - migrény - prevence mrtvice - nespavost - tinnitus - studené nohy - bolest - alergie - autoimunitní onemocnění - zlepšení imunity.



LASEROVÁ SVĚTELNÁ TERAPIE

Terapie ke zlepšení krevního stavu – neinvazivní metoda. Laser zlepšuje stav krve (snížení trombů, viskozity, krevního tuku, vysokého krevního tlaku atd.), odstraňuje také bolesti (záda, klouby) a tím odstraňuje mnohé zdravotní problémy, které přímo i nepřímo vyplývají z nezdravé krve.

 

Laser vysílá červený paprsek o vlnové délce 650 nm. Tento laserový paprsek bezpečně proniká lidskou tkání a je absorbován do krve při ozařování a. radialis, nosní dutiny a akupresurních bodů.


Studená laserová terapie je mezinárodně uznávaná jako zelená neinvazivní netraumatická fyzioterapie bez vedlejších účinků. Nehrozí infekce, krvácení ani drogová závislost. Studená laserová terapie je mezinárodně uznávaná jako zelená neinvazivní netraumatická fyzioterapie bez vedlejších účinků. Nehrozí infekce, krvácení ani drogová závislost.Kombinace červeného světla, modrého světla, zeleného světla a žlutého světla zcela podporuje zdraví těla. 


Laserová terapie - Laserové hodinky posilují imunitní systém

Nejúčinnější laserová terapie, která vám pomůže vrátit zdraví a kondici

 

Nová verze lékařského laserového přístroje Nuovo Spektrum kromě červeného laseru obsahuje také modré, žluté a zelené světlo, díky čemuž je nejúčinnějším prostředkem k obnově zdraví pomocí laserové technologie.

 

Unikátní technologie, která vám pomůže zlepšit krevní oběh, normalizovat krevní tlak, zmírnit cukrovku, zlepšit mikrocirkulaci a zabránit mrtvici. Laserová terapie je neinvazivní a nemá žádné vedlejší účinky.

 

Laserový přístroj N. Spektrum spojuje to nejlepší z tradiční orientální léčby a moderní technologie. Připevňuje se na zápěstí levé ruky společně se speciální nosní sondou, vloženou do nosní dutiny.

 

Výsledkem je zdravější krevní oběh. Použijte jej, pokud trpíte vysokým cholesterolem, vysokým krevním tlakem, alergickou či chronickou rýmou, cukrovkou, ale i zdravotními problémy souvisejícími s infarktem či mrtvicí.

 

Jak vám může pomoci terapie červeným laserem?

1) Snižuje krevní tlak

2.) Snižuje cholesterol

3.) Snižuje tuk v krvi

4.) Snižuje hladinu cukru v krvi

5.) Snižuje vysokou viskozitu krve

6.) Snižuje riziko infarktu

7.) Snižuje riziko mrtvice

8.) Snižuje záněty a otoky

9.) Stimuluje činnost buněk a krevní oběh

10.) Posiluje imunitní systém

11.) Reguluje průtok krve a oběh

12.) Zvyšuje kapacitu přenosu kyslíku

13.) Zlepšuje deformovatelnost buněk

14.) Různé terapie rýmy.

15). Zbavte se artritidy, bolesti ramen, výhřezu bederní ploténky, cervikální spondylitidy.

16.] Zvýšení pružnosti červených krvinek a snížení odporu krve při průchodu cévami.

 

Tyto laseroterapeutické hodinky: 


● Zlepšují krevní oběh, normalizuje krevní tlak, rozpouští tuk a cholesterol peroxidací lipidů, čistí cévy od nežádoucích usazenin, snižuje hustotu krve a viskozitu krve

● Léčí cukrovku 2. typu a preventivně zmírňuje 1. typ

● Předchází a léčí kardiovaskulární a cerebrovaskulární onemocnění

● Předchází trombóze, čistí krev, snižuje krevní tlak, snižuje viskozitu krve, léčí rýmu

● Má silné protizánětlivé účinky díky zvýšené produkci oxidu dusnatého (NO

● Aktivuje telomerázu, která spouští silný účinek proti stárnutí

● Má detoxikační účinek s podporou tvorby vitaminu D

● Pomáhá vytvářet serotonin

● Má silný léčivý účinek proti lymské borelióze a příznivě působí i v boji proti roztroušené skleróze

● Je ideálním pomocníkem při léčbě virových a chronických bakteriálních infekcí

 

Balíček obsahuje:

1x hodinky s laserovým zařízením

1x dvojitá sonda do nosní dutiny

1x stůl na úlevu od bolesti {pomáhá uvolnit bolest a vrásky}

1x ušní sonda { pro pacienty s pískáním v uchu}

1x nabíječka

1x návod k použití

Záruka na zařízení je 2 roky. Cena zahrnuje celosvětovou dopravu obvykle 1-2 týdny.

 

Snadné přenášení: Navrženo pro osobní domácí použití, přenosná velikost a pohodlné cestování. Žádná bolest ani vedlejší účinky. Lze použít kdykoli, kdekoli a za jakýchkoli okolností. Snadno se nosí v kapse nebo v pulzu. Záruka: Máte-li jakékoli dotazy, neváhejte nás kontaktovat. Bezpečné a neinvazivní: přístroj využívá princip moderního ošetření infračerveným světlem, červené světlo dodává netepelné (neteplé) fotony světla do těla.

Terapie úlevy od bolesti: výkonné a bezpečné LED světlo lékařské kvality v kombinaci terapeutické vlnové délky 650nm a 808nm.

Dovezeno z ČR.

 

 

Jak vám může pomoci laserové světlo?

 

Světlo je elektromagnetické záření, které si můžete představit jako energii, která prochází vzduchem na určité frekvenci nebo vlnové délce. Čím kratší je vlnová délka, tím více energie vlna obsahuje a čím delší je vlnová délka, tím hlouběji může vlna proniknout do lidské tkáně. Vlnové délky světla se měří v nanometrech (nm), což je jednotka miliardkrát menší než metr.

 

Barevná spektra a jak pomáhají

 

Modré světlo

Modré světlo v rozsahu 380-500 nm je spouštěčem telomerázy, která vytváří silný antiaging efekt, který se využívá v dermatologii a také podporuje tvorbu oxidu dusnatého, který podporuje imunitu organismu. Byly zjištěny i některé pozitivní účinky na bakteriální akné a například bělení zubů.

 

Zelené světlo

Zelené světlo v rozsahu 520-560 nm se váže na hemoglobin, čímž zlepšuje funkci, chování a buněčnou elasticitu červených krvinek a zvyšuje zásobování orgánů kyslíkem. Snižuje hodnotu kyseliny mléčné.


Žluté světlo

Žluté světlo v rozsahu 570-590 nm má silný detoxikační účinek, podporuje tvorbu vitaminu D, který je nezbytný pro ochranu kostí, pojivové tkáně a imunitního systému. Podporuje také tvorbu serotoninu, tzv. hormonu štěstí, jehož zvýšená tvorba přispívá k dobré náladě a potlačuje negativní psychické stavy. Žluté světlo v boji s lymskou boreliózou vykazuje velmi pozitivní výsledky i v jejím pokročilém stádiu. Pozitivně působí i při léčbě roztroušené sklerózy.

 

Červené světlo

Červené světlo vychází z vlnových délek v rozsahu asi 650 nm. Zdravotní přínosy červeného světla jsou dobře známé, jak dokazují mnohé klinické a zdravotní studie. Červené světlo má schopnost zvýšit buněčnou aktivitu, zlepšit mikrocirkulaci krve, aktivovat imunitní systém stimulací různých leukocytárních skupin, má spasmolytické a sedativní účinky.

 

Je účinný jako terapeutický prostředek při kardiovaskulárních a cerebrovaskulárních onemocněních, zabraňuje trombóze a snižuje akutní i chronickou rýmu.Zlepšuje krevní oběh, normalizuje krevní tlak, rozpouští tuky a cholesterol peroxidací lipidů, čistí cévy od nežádoucích usazenin, snižuje hustotu krve a viskozitu krve, aktivuje velké množství enzymů, což také zlepšuje stav pokožky a odstraňuje akné.

 

Lékařské vyloučení odpovědnosti

Poskytnuté informace slouží pouze pro vzdělávací účely a nejsou určeny jako lékařská rada ani náhrada za lékařskou radu lékaře nebo jiného kvalifikovaného zdravotnického personálu. Tyto informace nelze použít pro vlastní diagnostiku. Vždy se prosím poraďte se svým lékařem, který vám poskytne lékařskou pomoc nebo informace o diagnóze a léčbě.Prohlášení nebyla hodnocena Food and Drug Administration (FDA). Namísto zaměření na příznaky se Perfetti zaměřuje na základní příčinu s přirozenou pohodou.

 Tyto produkty nejsou určeny k diagnostice, léčbě, léčení nebo prevenci jakékoli nemoci. Informace poskytované touto webovou stránkou nebo touto společností nenahrazují individuální lékařskou pomoc.

Komentáře

Oblíbené příspěvky